woensdag 23 september 2015

Dessert: Snel appel-perentaartje






Ingrediƫnten:


  • 4 plakjes bladerdeeg
  • 1 peer
  • 1 appel
  • 2 el citroensap
  • 1 zakje walnoten
  • 4 el honing
  • een beetje boter

Bereidingswijze:

 1. Verwarm de oven voor op 225 graden.

2. Snij de appel en de peer in blokjes. Meng het met het citroensap.

3. Hak de walnoten grof en vermeng ze samen met de honing onder de stukjes appel-peer.

4. Vet de bakvormpjes in en bekleed ze met het bladerdeeg.

5. Schep het fruit-notenmengsel in de vormpjes en vouw het overhangende bladerdeeg over de vulling heen.

6. Bak de taartjes in het midden van de oven in ongeveer 15 minuten gaar en goudbruin.


Eet Smakelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten