Ingrediƫnten:
- 2 venkels
- look
- olijfolie
- 6 sneden wit brood
- 100 g gemalen parmezaan
- 90 g gesmolten boter
- 4 aardappelen, vastkokend
- 2 el gehakte platte peterselie
- 4 stukken kabeljauwhaasje van 120 gr/stuk
Bereidingswijze:
- Venkel schoonmaken, in gelijke stukjes verdelen en fruiten in olijfolie, afkruiden met peper en zout. Pureren met mixer en warm houden.
- Wit brood blenden met gesmolten boter en gemalen parmezaan. Kruiden.
- Aardappelen koken en pureren met wat boter, peper en zout en gehakte platte peterselie.
- Stukjes vis kruiden, en overdekken met het parmezaanmengsel. Afbakken in de oven : 8 min op 200°C.
- Venkelpuree schikken op de borden. Daarop de vis. Garneren met wat geconcasseerde tomaatjes, platte peterselie, en de aardappeltjes.
Source: claudia allemeersch
Geen opmerkingen:
Een reactie posten